Το ERGYTONYL αποτελείται από ένα τρίο τονωτικών φυτών. Ο ελεουθερόκοκκος συμβάλλει σε μια προσαρμοστική δραστηριότητα και στη βελτιστοποίηση των πνευματικών και σωματικών ικανοτήτων σε περιπτώσεις προσωρινής κόπωσης. Ο τζίνσενγκ υποστηρίζει την εγρήγορση και τη μνήμη, βοηθά στη διατήρηση καλών γνωστικών επιδόσεων και προάγει τη ζωτικότητα.
Ορισμένα ιχνοστοιχεία, όπως ο ψευδάργυρος, που υποστηρίζει τη γνωστική λειτουργία, και το μαγνήσιο, που συμβάλλει στη μείωση της κόπωσης, συμπληρώνουν τη φόρμουλα.
Πότε συνιστάται;
Το ERGYTONYL μπορεί να συνιστάται σε περιπτώσεις σωματικής και/ή ψυχικής κόπωσης, άγχους, υπερκόπωσης ή κατά τη διάρκεια έντονης εργασίας, περιόδου εξετάσεων.
Η εμπειρία της Nutergia
Χωρίς αλκοόλ, χωρίς γλυκαντικά.
Η θάλασσα, μια συγκέντρωση μετάλλων και ιχνοστοιχείων.
Το θαλασσινό νερό που εκτίθεται στις ηλιακές ακτίνες δίνει ένα συμπύκνωμα θαλασσινού νερού. Αποναρκωμένο και στη συνέχεια συνδυασμένο με ένα γαλλικό εκχύλισμα λιθόθάμνου που αποκτάται μέσω μιας διαδικασίας με αποκλειστικό κατατεθέν δίπλωμα ευρεσιτεχνίας, καθώς και με εκχυλίσματα φυτών και συγκεκριμένα ιχνοστοιχεία.
Τζίνσενγκ: 1430 mg*
Ελεουθερόκοκκος: 1104 mg*
Ματέ: 552 mg*
Μαγνήσιο: 56 mg, 15 %
Ψευδάργυρος: 3 mg, 30 %
Συμπυκνωμένο πρωτεΐνη σόγιας
Το VEGACON 70 είναι μια πλήρης πρωτεΐνη σόγιας, παρασκευασμένη από μη γενετικά τροποποιημένα φασόλια σόγιας (NON-GMO). Μέσω μιας ειδικής διαδικασίας, αφαιρούνται οι αδιάλυτες υδατάνθρακες. Το VEGACON 70 έχει υψηλή περιεκτικότητα σε πρωτεΐνη και υποστηρίζει την πέψη της πρωτεΐνης.
Το VEGACON 70 χρησιμοποιείται για κρέατα και αλλαντικά, ζυμαρικά, χορτοφαγικά έτοιμα γεύματα, σάλτσες και βρεφικές τροφές. Σε διαιτητικά τρόφιμα και διαιτητικά ροφήματα, χρησιμοποιείται για την εμπλουτισμένη πρωτεΐνη.
Το VEGACON 70 έχει ιδιότητες γαλακτωματοποίησης, σταθεροποίησης και διακρίνεται για την υψηλή του ικανότητα δέσμευσης λιπαρών. Βελτιώνει τη δομή, παρατείνει τη διάρκεια ζωής και είναι κατάλληλο για εμπλουτισμένα τρόφιμα με πρωτεΐνη.
Ο φωσφορικός ψευδάργυρος της μάρκας KRONPHOS PZ είναι κατάλληλος για χρώματα, ρητίνες, εποξειδικές ρητίνες, πολυουρεθάνες, αμινοξέα, ακρυλικά και καουτσούκ. Χαμηλή ανακλαστική ικανότητα Ευελιξία των ανοιχτών χρωμάτων. Καλή αντοχή στη διάβρωση.
KRONPHOS PZ: Ο φωσφορικός ψευδάργυρος ποιότητας PZ έχει αποδείξει την αξία του ως αξιόπιστο αντιδιαβρωτικό προϊόν. Η υψηλή περιεκτικότητα σε ψευδάργυρο 50% επιτρέπει τη μείωση των χρωστικών για εξαιρετικές αντιδιαβρωτικές ιδιότητες σε χρώματα και επιστρώσεις. Η φωτεινότητα του χρώματος 99% υποδεικνύει την καθαρότητα του προϊόντος και επιτρέπει τη χρήση αντιδιαβρωτικών χρωστικών της κατηγορίας PZ σε πιο σύνθετες συνθέσεις. Σε αντίθεση με τους αναστολείς διάβρωσης, η επικάλυψη φιλμ έχει μακροχρόνιο αντιδιαβρωτικό αποτέλεσμα.
Για παράδειγμα: μέγιστο μικτό βάρος 13 τόνων: Ταχύτητα περιστροφής 1500 σ.α.λ.
Στρόφιγγες με μάτι, ζάντα πολυαμιδίου, γκρι ελαστικό που δεν λεκιάζει. Στηρίγματα από κομμένο χάλυβα, γαλβανισμένα.
Διάμετρος από 80 έως 200 mm
Φορητότητα από 50 kg έως 205 kg.
Το Oxxy+ είναι ένα καινοτόμο συμπλήρωμα που έχει αναπτυχθεί με βάση τη μεσογειακή διατροφή, το οποίο όταν λαμβάνεται καθημερινά ικανοποιεί τις συστάσεις για 5 γεύματα φρούτων και λαχανικών.
Αποθήκευση:
Συμπύκνωμα 11 φρούτων: (50-60%) κόκκινα και λευκά σταφύλια, μύρτιλα, γκρέιπφρουτ, παπάγια, ανανάς, φράουλα, μήλο, βερίκοκο, κεράσι, πορτοκάλι, μαύρη σταφίδα.
Συμπύκνωμα 11 λαχανικών: (30-40%) πράσινο τσάι, καρότα, ντομάτες, μπρόκολο, λευκό λάχανο, κρεμμύδια, σκόρδο, φύτρο σιταριού, σπαράγγια, ελιές, αγγούρι.
Υψηλό επίπεδο αντιοξειδωτικής δραστηριότητας (ORAC) >5 000 ммоль TE/g
Ποιοτική μαντήλα από 100% μετάξι
Ως κλασικό αξεσουάρ για κοστούμι, σμόκιν ή σακάκι, η μαντήλα σίγουρα δεν θα βγει ποτέ από τη μόδα. Αυτό το κομμάτι είναι μια διακοσμητική μαντήλα της J.PLOENES σε μια λαμπερή και μοντέρνα απόχρωση τιρκουάζ. Η μαντήλα από 100% μετάξι ταιριάζει εξίσου καλά σε εορταστικές περιστάσεις όσο και σε πιο αθλητικές εμφανίσεις.
Συνδυάστε την μαντήλα ιδανικά με μια αντίστοιχη γραβάτα, για παράδειγμα με ένα λευκό ή γκρι πουκάμισο και φορέστε την με ένα μαύρο ή γκρι κοστούμι. Έτσι, το τετράγωνο ύφασμα στην τσέπη του στήθους θα αναδειχθεί στο έπακρο.
Αριθμός προϊόντος: 14143T021MM
Προϊόν Επισκόπηση
Χημική εμφάνιση
Η Αμινο Διθιοφωσφορική ή Θειοφωσφορική Οξύ που περιέχει άζωτο έρχεται σε μορφή σκόνης με λευκή έως ανοιχτό κίτρινη εμφάνιση. Δεν έχει έντονη χαρακτηριστική οσμή και μπορεί να διαλυθεί σε αλκοόλ. Έχει επίσης πυκνότητα 0,8 έως 0,85.
Χημική εφαρμογή και ισχύς
Η Αμινο Διθιοφωσφορική ή Θειοφωσφορική Οξύ που περιέχει άζωτο είναι πολύ καλός συλλέκτης διαφόρων μη σιδηρούχων θειούχων ορυκτών όπως ο μόλυβδος, το ασήμι, ο χαλκός και οι θειούχες ορές ψευδαργύρου (ενεργοποιημένες). Μπορεί να χρησιμοποιηθεί στη διαδικασία ενεργοποίησης της φυγόκεντρης πλευστότητας του πυρίτη.
Είναι πολύ ισχυρός συλλέκτης σε σύγκριση με άλλες Διθιοφωσφορικές.
Χρησιμοποιείται συνήθως στη διαδικασία φυγόκεντρης πλευστότητας των ορυκτών χαλκού και μολύβδου παρουσία σιδήρου και θειούχου σφαλερίτη.
Είναι δημοφιλής λόγω της ικανότητάς του να αυξάνει τον λόγο ανάκτησης στη διαδικασία φυγόκεντρης πλευστότητας του ασημιού και του χρυσού. Είναι επίσης πολύ επιλεκτικός κατά τη διαδικασία συλλογής.
Αριθμός CAS: 3338 – 24 – 7
Κωδικός HS: 292019
Διάφορες ποιότητες βιταμίνης B12. Οι προδιαγραφές μπορείτε να τις βρείτε στην ιστοσελίδα μας. Για ερωτήσεις και διευκρινίσεις, μη διστάσετε να μας στείλετε μήνυμα.
Διάφορες ποιότητες βιταμίνης D3. Μπορείτε να βρείτε τις προδιαγραφές στην ιστοσελίδα μας. Για ερωτήσεις και διευκρινίσεις, μη διστάσετε να μας στείλετε μήνυμα.
Αποελαϊνωμένο Σόγια-Λεκιθίνη
Η LECIFINE 100 είναι μια αποελαϊνωμένη σόγια-λεκιθίνη, παρασκευασμένη από μη γενετικά τροποποιημένα φασόλια σόγιας (NON-GMO).
Η LECIFINE 100 χρησιμοποιείται για λεπτές αρτοσκευές, μπισκότα, βάφλες, προϊόντα στιγμής, κακάο σε σκόνη και έτοιμα μείγματα ζύμης με μαγιά. Η LECIFINE 100 βελτιώνει την κατανομή του λίπους και επιτρέπει ομοιόμορφη καστανή απόχρωση. Επιπλέον, εξασφαλίζει πιο λεπτή ψίχα, παρατείνει τη φρεσκάδα και αυξάνει τον όγκο των αρτοσκευών.
Η LECIFINE 100 έχει υψηλή περιεκτικότητα σε φωσφολιπίδια και είναι ένας φυσικός γαλακτωματοποιητής που καθιστά τη ζύμη πιο εύκολα επεξεργάσιμη και πιο μαλακή.